onsdag den 7. november 2012

Stille...

Jeg beklager at der er så stille på bloggen, jeg har travlt med arbejdet og at nyde min familie og der bliver ikke produceret så meget kreativt for tiden, energien og tiden har bare ikke været til det. Men måske bliver der lidt mere tid nu. Jeg Instagram'mer i stor stil, det er bare lidt lettere.

Jeg købte nyt kamera for en måneds tid siden, sådan et lille kompakt Nikon og det er absolut ikke fem flade sild værd, jeg er så utilfreds med billedkvaliteten, hvilket også tydeligt kan ses her (også en grund til ikke at vise noget frem på bloggen).
Men nu ville jeg altså post et eller andet, så det blev Isabel i sin regnbuekjole, som hun i øvrigt er rigtig glad for, samt lidt billeder fra hverdagen. Min lille samling af Eslau vaser er vokset med endnu en, den lidt buttede af de store, som jeg købte af Stina fra Boligballaden. Og så er der kommet endnu en cafépusletaske gennem maskinen, håber modtageren er lige så begejstret for det smukke stof, som jeg er.


4 kommentarer:

 1. Nåhh hvor er hun fin i sin nye kjole ;O)

  SvarSlet
 2. Det gør ikke noget, at der er lidt stille på bloggen, for så følger jeg jo bare med på Instagram i stedet for :-)

  Jeg er helt vild med stoffet på din cafepusletaske - og med måden, du har brugt den turkise farve som gennemgående i din billedcollage :-)

  SvarSlet
 3. Hej Mia. Jeg er SÅ glad for min smukke CPT. Det er et fantastisk stof!!! Tak!

  SvarSlet

Læg en kommentar, så bliver jeg SÅ glad.